POSmatrix kassesystem – perfekt til forlystelsessteder

Kassesystemet POSmatrix fra POINTvision A/S er et webbaseret kassesystem, der består af kasseterminal og backoffice-program.

temp

POSmatrix er populært på diskoteker, værtshuse og i forlystelsesparker. Systemet er nemlig utrolig let at bruge for alle, samtidig med at der er mange tilpasningsmuligheder. Backoffice-programmet skaber hurtigt overblik over købsflow, kunder og anden information, som gør det lettere at sælge mere.

Kassesystemet kan fungere med NETS og Verifone kreditkortterminaler, så overgang fra andre POS systemer er enkel og ukompliceret. Det kan tilkobles ekstra tilbehør som kasseskuffe, stregkodescanner og kortterminal.

Et nemt kassesystem, der kan læres på en halv time

Mange værtshuse, diskoteker, tivolier og andre forlystelsessteder holder kun åbent i weekender eller sommersæson. Men heldigvis er skiftende personale ikke noget problem med POSmatrix. Kassesystemet er så enkelt, at nye ansatte let lærer systemet at kende, så de lynhurtigt selv kan betjene kunder. 

Varegrupperne er fordelt på menuer, og medarbejderen kan se kundens køb, købssum og byttepengebeløb på skærmen. Kasseknapperne er praktisk placeret med de mest anvendte nærmest – det sikrer nemmere betjening uden træthed.

Let tilpasning af knapper, menuer, priser og vareudbud

Menuer og knapper tilpasses af POINTvision A/S’ teknikere, og der opsættes ekstra tilbehør efter kundens behov. Når først POSmatrix er taget i brug, kan du let selv tilpasse systemet, så det altid matcher behovet. Menuer kan ændres, og knapper kan tilpasses med farver og billeder.

Priser og andre vare-oplysninger kan redigeres lynhurtigt og uden teknikerhjælp. Hvis der er flere salgssteder, slår ændringen straks igennem overalt i systemet.

Happy hour-tilbud og andre tidsbegrænsede særtilbud kan igangsættes og afsluttes med et par klik, så der altid er helt styr på priserne ved alle kasseterminaler.

Enkel betaling sikrer glade gæster

Kunderne kan betale med alle valutaer og kort, og systemet egner sig til billetsalg og salg af årskort og andre adgangskort.

Betaling kan opsplittes mellem flere gæster. Desuden kan systemet splitte betaling mellem flere betalingsformer. Det er fx praktisk, når en gæst fx ønsker at bruge et gavekort og betale restbeløbet kontant, og når der skal betales depositum ved tilmelding.

POSmatrix kassesystem giver det store overblik over salget

POSmatrix’ backoffice-program gør det let at få et hurtigt overblik over information om lagerbeholdning, købsflow og kunder. Samtidig kan du let få et mere detaljeret overblik og udskrive rapporter, når du ønsker det.

Styrket sikkerhed med multilogin for ansatte

Hvis det ønskes, kan POSmatrix bruges med multilogin. De ansatte skal nu logge på for at bruge kassen, og systemet identificerer den enkelte ansattes transaktioner – det styrker trygheden for både ansatte og din virksomhed.

Kontakt os og få en uforpligtende snak – vi glæder os til at opsætte et POSmatrix kassesystem, der styrker salget.

Hovedfunktioner

  • Indbygget adgangskontrol til f.eks. årskort eller billetter
  • Tidsbegrænsede kampagner og tilbud kan let startes og stoppes
  • Udprintning af f.eks. billetter, kuponer eller gavekort
  • Meget hurtig salg og betaling så kø undgås
  • Tilpas let selv systemets knapper og funktioner
  • Statistik funktion for kunderegistrering

Kontakt os og hør mere om et brugervenligt POS kassesystem

Se, hvordan kassesystemet skaber vækst og letter arbejdsdagen i forlystelsessektor, restauration og detailhandel. Kontakt os og få et tilbud – vi glæder os til at hjælpe dig.

Vælg interesseområde:Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau