POSmatrix – et brugervenligt kassesystem til butik

POSmatrix kassesystem til butik er designet med fokus på brugervenlighed, sikkerhed, fleksibilitet og attraktivt design i mange flotte farver. Det egner sig til små og store forretninger, da det er utrolig nemt at lære at bruge og let at tilpasse efter kundens ønske.

temp

Samtidig har POSmatrix mange unikke funktioner, der letter arbejdet i butikken. Med det fleksible kassesystem kan selv uerfarne ansatte let håndtere varebytte, returnering, gavekort, rabatkoder og loyalitetsrabatter. Varer kan oprettes i flere forskellige varianter, hvilket letter lagerstyringen og salget.

Backoffice-programmet giver et godt overblik over købsflow og lagerbeholdning, og der er også mulighed for at få detaljerede oplysninger om hver enkelt vare. 

POSmatrix kan integreres med kasseterminaler fra Verifone og NETS og vi tilbyder gratis migrering af nuværende data til POSmatrix – det sikrer en let overgang fra andet POS system.

Nye ansatte kan bruge kassen på en halv time

POSmatrix er så let at bruge, at nye kassemedarbejdere kan lære at betjene kunderne på under en halv time.  

Kassesystemets brugerflade er enkel og overskuelig - det sikrer overblikket.

Varegrupperne er opdelt på menuer, så det er let at finde rundt. Det store salgsfelt øverst på skærmen sikrer medarbejderen overblik over kundens køb, købssum og byttepenge.

Kassens betjeningsknapper er lette at bruge, og alle de mest anvendte funktioner er lige ved hånden, så kassemedarbejderen kan arbejde i længere tid uden træthed.

Når flere ansatte betjener kassen, kan systemet sættes op med multilogin-funktion. Systemet registrerer nu, hvilken ansat der bruger kassen – det styrker sikkerheden for både medarbejdere og virksomhed.

POINTvision A/S’ teknikere tilpasser POSmatrix kassesystem til butik

POINTvision A/S’ teknikere sætter systemet op med det ønskede ekstratilbehør, fx stregkodescanner, kasseskuffe og kortterminal.

Kassesystemet kan også tilkobles certificeret vægt, hvis forretningen sælger slik, frugt eller andre varer i løsvægt.

Vi tilpasser også gerne kassens knapper og menuer, så de matcher behovet, og i hverdagen kan du også selv tilpasse menuer, priser og kasseknapper. Det er nemt at tilføje eller fjerne varer fra kassens menuer, ligesom kasseknapper kan tilpasses med farver eller billeder af varen.

Alle vareoplysninger og priser kan lynhurtigt ændres.

Ændringer i vareoplysninger, pris eller vareudbud ses straks på alle kasseterminaler og salgssteder, så der ikke opstår misforståelser.

På samme måde kan udsalg og andre særlige kampagner igangsættes og afsluttes med et par klik.

Få det store overblik over varer, kunder og salg

POSmatrix giver også fuldt overblik over lagerbeholdning og vareudbud, og i systemet kan du følge varer fra lager til kunde.

Du kan se, hvor mange varer der er tilbage på lager og salgssteder, så du kan bestille nye varer, før der er udsolgt – eller undgå, at kunder går forgæves efter udsolgte varer. 

Programmet kan tilpasses, så du får så mange – eller få – oplysninger, som du ønsker. Du kan også udskrive rapporter, når du ønsker større indsigt.

Kontakt os i dag og hør mere om det brugervenlige, og fleksible POSmatrix kassesystem til din butik.

Hovedfunktioner

  • Kan bruges med terminaler fra Point og NETS
  • Kan tilkobles vægt, stregkodescanner eller andet tilbehør
  • Fuldt overblik med dashboard for salg, lager, kunder osv.
  • Varianter af varere og lagerstyring af disse
  • Lagerstyring med flere salgslokationer og flere lagerlokationer
  • Integration med webshop
  • Let og automatisk rapportgenerering
  • Registreringsfunktion til indlevering af varer til reparation

Kontakt os og hør mere om et brugervenligt POS kassesystem

Se, hvordan kassesystemet skaber vækst og letter arbejdsdagen i forlystelsessektor, restauration og detailhandel. Kontakt os og få et tilbud – vi glæder os til at hjælpe dig.

Vælg interesseområde:Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau